Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ідеї змінюють громаду

Дата: 31.07.2019 17:44
Кількість переглядів: 1413

 

 

31 липня   2019 рокув адміністративному приміщенні села Милятин працівники бібліотек Павлівської громади (Оксана Грисюк, Світлана Савчук, Любов Максимчук) за підтримки ГО «МЕТА-ПЛЮС» (Оксана Стасюк) провели захід «Ідеї змінюють громаду» з переглядом відеоматеріалів.

Учасники мали можливість поставити запитання, заступнику голови Ніні Петренко, головному спеціалісту гуманітарного відділу Олені Шумик, місцевому депутату  Надії Байбух.

Виявилось, що дуже багато жителів досі погано розуміють суть реформи і визначення децентралізації. Тому, за допомогою влучних відеоматеріалів  та презентації досягнень Павлівської громадиза три роки, заступник голови Ніна Петренко донесла слухачам інформацію.

На заході було не тільки інформування місцевих жителів про здобутки децентралізації за роки самостійного господарювання після створення ОТГ, але й обговорювалися питання, що хвилюють місцевих мешканців. Загалом, людей найбільше цікавили питання про розвиток освіти, культури та питання господарського характеру. На всі питання, які цікавили присутніх, було надано вичерпні відповіді та роз’яснення представниками органів місцевого самоврядування.

Захід проходив в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який впроваджує Асоціація міст України (АМУ) у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX та за фінансової  підтримки агенства США з міжнародного розвитку USAID.

 

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #ГО_МЕТА-ПЛЮС

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь