Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Реформа у моїй громаді»

Дата: 09.08.2019 16:01
Кількість переглядів: 1340

Фото без опису

08 серпня 2019 року в книгозбірні села Жашковичі вперше було проведено інтерактивний захід «Жива бібліотека». В основі лежить ідея дати змогу зустрітися тим людям, які в звичайному житті не мають можливості для тісного спілкування, а саме жителям села з представниками місцевого самоврядування. Такий підхід підвищує довіру і порозуміння між людьми, допомагає боротися із упередженнями, дізнаватися більше про досягнення та проблеми громади,  ставити запитання що турбують та брати участь у їх вирішенні.

«Жива бібліотека» влаштована і працює як справжня. Тільки наповнюють її не паперові книги, а живі люди, і читання – це діалог  особистостей.

У «Живій бібліотеці» "книгами" були представниками місцевого самоврядування: Ніна Петренко – заступник сільського голови, Оксана Стасюк – начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування, Галина Власюк – в.о. старости с. Жашковичі, а читачами – жителі села. Куратором заходу була бібліотекар Оксана Грисюк.

Читачі поділилися на три групи та "читали" (спілкувалися) по черзі кожну Книгу. На прочитання однієї Книги-персони відводилося 15 хвилин. Потім читачі "обмінювалися" Книгами. За 15 хвилин можна було розпитувати гостя про що завгодно! Зрозуміло, що не можна задавати запитань образливих та принизливих. "Книжки" були відкритими та відвертими. Наші читачі задавали запитання дуже різні, а гості відверто відповідали на усі запитання. Цікавим елементом "читання" було розв’язання кросворду.

Захід проходив в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який впроваджує Асоціація міст України (АМУ) у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX та за фінансової  підтримки агентства США з міжнародного розвитку USAID.

 #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #ГО_МЕТА-ПЛЮС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь