Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзвітували аматори сцени клубу села Переславичі

Дата: 18.08.2019 17:45
Кількість переглядів: 1267

Фото без описуНе хлібом єдиним живе людина, душа її потребує тепла, кохання, романтики, а іноді хоче і посумувати. Ці всі емоції черпають сили із народного мелосу та української пісні.

Відтак, 17 серпня, відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців клубу села Переславичі, під назвою «З Україною в серці, з піснею в душі».

У фойє,  гостей свята зустріла  виставка робіт майстрів народного мистецтва умільців села. В експозиції було широко представлено вишивку, вишивку з бісеру, та інші матеріали.

Творчий звіт розпочався з  хореографічної композиції, яку підготувала Лариса Гаврилюк.

Зачарував глядачів мелодійним звучанням пісень «Не та ружа», «Коло наших ворітець», «Молодички», «Голосочок, як дзвіночок» та «Життя пережити, не ліс обійти»,  жіночий гурт «Берегиня»  (акомпаніатор Марія Джига).

Велике пожвавлення в залі та гучні оплески викликав виступ гурту «Гуляй село» у виконанні якого, прозвучали пісні «Ласкаво просимо», «Гуляй село», «Пані з Переславич», «Україночки-красунечки», «Рідня моя, рідня».

Подарували своє пісенне мистецтво і ведучі заходу Юлія Грицюк та Каріна Тимощук. Високий виконавський рівень у піснях «Україно, моя любов», «Біля тополі», «Мова єднання», «На Волині», «Помоліться батьки» показали солісти Марія Швайківська та Юрій Грицюк.

Окрім музичних номерів, у концерті мали місце також презентація віршованих творів та гумористичні виступи. Так, учасниця звітного концерту Зоя Брись  продемонструвала глядачам «торбинку сміху», прочитавши  гуморески, а Марія Швайківська задекламувала твір «У рідному краї». Окрасою програми стала поезія місцевої поетеси Софії Смаль (Пантелейчук).

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі наймолодших солістів – Святослава  Яйчука,  Вероніку Новосад. Тішили присутніх своїм співом і сім’ї Кузичів та Кавузів, а також родина Грицюків.

Заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко, щиро подякувала  організаторам  та аматорам сцени за те, що зберегли традиції на селі, за те, що діляться багатством своєї душі через українську пісню. Побажала їм здоров’я, натхнення та творчих успіхів. А також, від імені Павлівського сільського голови  Андрія Сапожника, вручила сертифікат на суму 3 тисячі гривень завідувачу клубом  Людмилі Шевчук.

Теплими та щирими оплесками глядачі нагороджували аматорів сцени, дякували за приємні хвилини відпочинку, які подарували їм учасники концерту. Дійство залишило приємні враження, можна з упевненістю сказати, що чудовий літній настрій та позитивні емоції надовго поселилися у серцях усіх присутніх на святі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь