Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітянську родину Павлівщини привітали зі святом.

Дата: 04.10.2019 21:05
Кількість переглядів: 1159

Фото без описуУ першу неділю жовтня своє свято відзначають представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни. Урочистості в громаді, приурочені Дню працівника світи, відбулися 4 жовтня в актовій залі Павлівського ліцею.

В цей день зібрали представників професії - вчителів, вихователів, інших працівників сфери освіти аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток суспільства.

З вітальними словами до присутніх освітян громади звернулися сільський голова Андрій Сапожник, заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко та голова первинної профспілкової організації працівників освіти і науки  Павлівської сільської ради Ольга Погутяк.

У своєму зверненні очільник громади  зазначив, що навчання дітей – це дуже складне завдання, але педагоги Павлівщини з ним  справляються.

«Велика удача – зустріти в дитинстві, в юності по-справжньому талановитих наставників, освічених, ініціативних, мислячих і цілеспрямованих. Від ваших знань і моральних цінностей чималою мірою залежить, якими виростуть наші діти. Щиро дякую за вашу нелегку, але таку важливу працю», – сказав Андрій Степанович.

Під оплески залу багато освітян, працівників дошкільних закладів та  технічного персоналу,  були нагороджені Грамотами голови сільської ради  та профспілкової організації.

Хороший настрій людям однієї з найвеличніших професій створив виступ народного аматорського театру - студїі «Різнобарв’я» м. Володимира Волинського.

А також для освітянських колективів громади було подаровано солодощі від Павлівської сільської ради та підготовлено фото-зону бібліотечними  працівниками галузі культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь