Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до Дня Захисника України відбулись в Павлівській громаді

Дата: 11.10.2019 15:13
Кількість переглядів: 1223

Фото без описуНапередодні відзначення Дня захисника України, Дня Козацтва, Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, а також 77-ї річниці створення Української повстанської армії,  громада Павлівщини вшанувала мужність і звитягу захисників, які захищали і захищають кордони України.

В заходах взяли участь Павлівський сільський голова Андрій Сапожник, секретар ради Ольга Когут, заступник голови Ніна Петренко, Софія Дармофал та Леся Грицюк- мама  та дружина загиблих воїнів-героїв, учасники АТО,  а також  учні старших класів Павлівського ліцею.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання всіх українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

«Шановні захисники України! Дорогі матері та дружини!  Вклоняюся перед вашою мужністю та відвагою! Висловлюю сердечну подяку кожному з вас за  звитягу, героїзм, за справжній український бойовий дух. Дякую  вам за відданість Україні! Бажаю усім міцного здоров’я, благополуччя, затишку в оселях та миру на нашій українській землі» - зазначив очільник громади.

Хорошим продовженням заходу стали музичні вітання для всіх присутніх в залі. В ході концерту піснею Україну та її синів величали вокалісти Юрій Грицюк (клуб с. Переславичі), Ірина Кузьмич та Юлія  Сарабуна учениці Павлівського ліцею. Нікого не залишили байдужими  виступи народного аматорського колективу «Берегиня» та вокального колективу «Мрія» БК с. Жашковичі (керівник Наталія Мельничук), а також вокального ансамблю «Криниченька» клубу с.Колона (керівник Алла Юндак). Ведуча заходу бібліотекар с. Жашковичі Оксана Грисюк

Тож хай кожен день наближає перемогу, адже мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, бо його захищають славні воїни, яким довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь