Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді привітали працівників соціальної сфери

Дата: 01.11.2019 15:31
Кількість переглядів: 1641

Щорічно у першу неділю листопада в Україні своє професійне свято відзначають люди, на яких покладена відповідальна робота із соціального захисту та соціальної підтримки населення. Зокрема, сьогодні, 1 листопада 2019 року, в  приміщенні Павлівського ліцею  вітали працівників соціальної сфери  Павлівщини.

Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

«Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята я бажаю  вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів  та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», - зазначив очільник громади Андрій Сапожник.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розв’язання проблем одиноких непрацездатних громадян, вміння працювати з людьми різного віку та категорій  і з нагоди Дня працівника соціальних сфери, нагородженно Грамотами голови, трудові колективи: відділення стаціонарного догляду  для постійного або тимчасового перебування с. Старий Порицьк (завідувач  Надія Фіть) та  відділення соціальної допомоги вдома (завідувач Людмила Марчук).

До святкових  вітань доєдналася директорка  центру надання соціальних послуг Павлівської сільської ради Наталія Мазурок, яка подякувала усім за плідну працю та побажала, здоров’я міцного, достатку в родині та усіляких гараздів. Опісля було вручено усім працівникам соціальної сфери квіти.

Порадували  винуватців свята  чудовими піснями учасники аматорського мистецтва   закладів  культури сіл Старосілля,  Колона, Радовичі та Жашковичі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь