Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аматори сцени БК с.Завидів ПРОЗВІТУВАЛИ

Дата: 10.11.2019 08:57
Кількість переглядів: 534

Фото без опису9 листопада в Будинку культури села Завидів відбувся  творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців «Хай повниться піснями Україна, хай буде мир і злагода в серцях». Ця дата була обрана не випадково, адже саме  цього дня відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У цей сонячний осінній день з усіх вулиць села люди поспішали на свято. Поблизу приміщення будинку культури для гостей були облаштовані фотозони, а у фойє оформлена виставка творчих поробок народних сільських умільців, яка милувала своїм різнобарв’ям та яскравістю.

Після перегляду виставки на гостей свята  чекала різножанрова концертна програма:  пісні, танці, гумор. Гучними оплесками глядачі зустрічали хоровий колектив «Любисток», вокальний ансамбль «Юність», фольклорний колектив «Будьмо», чоловічий вокальний ансамбль. Гарний настрій дарували своїми піснями вокальні дуети: Наталії Півницької та Руслани Вакулюк. Людмили Пушкарської та Валентини Панасюк, Лілії та Надії Іванчук, Богдани Слюсарчук, а також сімейне тріо сестер: Наталії Півницької, Світлани П’ясецької і Таїсії Семинської.

Тематично різні пісні прозвучали у сольному виконанні: Наталії Півницької, Ольги Ничипорук, Лариси Кузнець, Олега Панасюка, Надії Іванчук. Особливо порадував глядачів юний талант Анастасія Мороз, яка виконала пісню «Україна – ми твоя надія». Учасники звітного концерту також подарували «торбинку сміху», яка була представлена гуморескою, сценками «Свекруха і Невістка», «Панянка-селянка», постановкою пісні «Баба на баяні».

Зі сцени линули патріотичні пісні: «Моя Україна – червона калина», «На чудовій Україні», «Пісня про Волинь», «Українська родина», «Назустріч долі; душевні пісні про кохання: «Ой чий то кінь стоїть», «Човен», «Я тебе шукаю», «Листопад»; пісні про наші обереги: «Рушник вишиваний», «Віночок», пісні про сімейні цінності: «Мамина калина», «Два крила» «Сім'я», «Роса», «Сестра моя»; жартівливі пісні: «А в саду калина розквітає», «Сільське життя». Прекрасними  душевними словами вдячності і суму, душевними піснями: «Кленова балада» і «Ангели майдану» вшанували організатори концерту справжніх патріотів рідної землі. Концертну програму поєднали воєдино ведучі – Олександр Пушкарський та Мар'яна Редько.

Глядачі, багато з яких прийшли на концерт цілими родинами,  з задоволенням переглянули яскраві виступи  артистів. Вони не лише аплодували, але й підтанцьовували та підспівували, створюючи справжню святкову атмосферу.

На завершення свята, виконуючий обов'язки старости Слав'ян Кулай подякував організаторам  та аматорам сцени, побажав їм  натхнення та творчих успіхів. А також, від імені Павлівського сільського голови  Андрія Сапожника, вручив сертифікат на суму 3 тисячі гривень директору Будинку культури Наталії Редько. Слова вітання висловив також депутат Павлівської об'єднаної територіальної громади – Володимир Лапінський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь