Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аматори сцени БК с.Завидів ПРОЗВІТУВАЛИ

Дата: 10.11.2019 08:57
Кількість переглядів: 530

Фото без опису9 листопада в Будинку культури села Завидів відбувся  творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців «Хай повниться піснями Україна, хай буде мир і злагода в серцях». Ця дата була обрана не випадково, адже саме  цього дня відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У цей сонячний осінній день з усіх вулиць села люди поспішали на свято. Поблизу приміщення будинку культури для гостей були облаштовані фотозони, а у фойє оформлена виставка творчих поробок народних сільських умільців, яка милувала своїм різнобарв’ям та яскравістю.

Після перегляду виставки на гостей свята  чекала різножанрова концертна програма:  пісні, танці, гумор. Гучними оплесками глядачі зустрічали хоровий колектив «Любисток», вокальний ансамбль «Юність», фольклорний колектив «Будьмо», чоловічий вокальний ансамбль. Гарний настрій дарували своїми піснями вокальні дуети: Наталії Півницької та Руслани Вакулюк. Людмили Пушкарської та Валентини Панасюк, Лілії та Надії Іванчук, Богдани Слюсарчук, а також сімейне тріо сестер: Наталії Півницької, Світлани П’ясецької і Таїсії Семинської.

Тематично різні пісні прозвучали у сольному виконанні: Наталії Півницької, Ольги Ничипорук, Лариси Кузнець, Олега Панасюка, Надії Іванчук. Особливо порадував глядачів юний талант Анастасія Мороз, яка виконала пісню «Україна – ми твоя надія». Учасники звітного концерту також подарували «торбинку сміху», яка була представлена гуморескою, сценками «Свекруха і Невістка», «Панянка-селянка», постановкою пісні «Баба на баяні».

Зі сцени линули патріотичні пісні: «Моя Україна – червона калина», «На чудовій Україні», «Пісня про Волинь», «Українська родина», «Назустріч долі; душевні пісні про кохання: «Ой чий то кінь стоїть», «Човен», «Я тебе шукаю», «Листопад»; пісні про наші обереги: «Рушник вишиваний», «Віночок», пісні про сімейні цінності: «Мамина калина», «Два крила» «Сім'я», «Роса», «Сестра моя»; жартівливі пісні: «А в саду калина розквітає», «Сільське життя». Прекрасними  душевними словами вдячності і суму, душевними піснями: «Кленова балада» і «Ангели майдану» вшанували організатори концерту справжніх патріотів рідної землі. Концертну програму поєднали воєдино ведучі – Олександр Пушкарський та Мар'яна Редько.

Глядачі, багато з яких прийшли на концерт цілими родинами,  з задоволенням переглянули яскраві виступи  артистів. Вони не лише аплодували, але й підтанцьовували та підспівували, створюючи справжню святкову атмосферу.

На завершення свята, виконуючий обов'язки старости Слав'ян Кулай подякував організаторам  та аматорам сцени, побажав їм  натхнення та творчих успіхів. А також, від імені Павлівського сільського голови  Андрія Сапожника, вручив сертифікат на суму 3 тисячі гривень директору Будинку культури Наталії Редько. Слова вітання висловив також депутат Павлівської об'єднаної територіальної громади – Володимир Лапінський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь