Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено ярмарок вакансій

Дата: 16.12.2019 18:19
Кількість переглядів: 381

Фото без описуЗ метою інформування громадян про контрактну військову службу у Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості для для шукачів роботи провели Ярмарок вакансій за участю військового комісара Іваничівського районного військового комісаріату, майора Василя Зініча.     

Під час проведення заходу присутніх інформували про порядок відбору громадян на військову службу за контрактом, адже це одна з можливостей легального працевлаштування із достойною заробітною платою і соціальними гарантіями, надали інформацію про умови проходження контрактної служби та вимоги до кандидатів, ознайомили із проведенням навчальних військових зборів для всіх осіб, які належать до категорії військовозобов’язаних, в т.ч. і для осіб, які перебувають на обліку в філії.

Значна увага приділялася питанню грошового забезпечення військовослужбовців, яке залежатиме від займаної посади, військового звання, кваліфікації, умов та терміну проходження військової служби з гарантійними зобов’язаннями держави для військових та членів їхньої родини.

Учасники семінару активно обговорювали отриману інформацію, цікавилися можливостями працевлаштування, ситуацією на ринку праці. Всіх охочих поповнити лави Збройних Сил України запросили до Іваничівського районного ВК для подальшої співбесіди. Двоє учасників заходу виявили бажання більш детально ознайомитися з умовами контракту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь