Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Павлівській громаді відкрито сучасний ЦНАП

Дата: 20.01.2020 11:00
Кількість переглядів: 2336

В Павлівській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Новий ЦНАП,  надаватиме адміністративні послуги понад 8 тисячам мешканцям громади та Іваничівського району.

Відтак, 19 січня 2020 року, в день релігійного свята Водохреща, Павлівська громада  за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”  відкрила  ЦНАП.  В урочистостях взяли участь: голова громади Андрій Сапожник, народний депутат України Ігор Гузь та помічник депутата Андрій Бокоч, начальник відділу Регуляторної політики та бізнес клімату управління стратегічного планування, маркетингу та бізнес-клімату Департаменту економіки та Європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації Тетяна Матвійчук, голова районної ради Андрій Бадзюнь, в.о. голови, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, директор ТзОВ  «Волинь еко – Буд» Михайло Шипелик, начальник відділу ЦНАПу Павлівської громади Марія Сапожнік, голова Вишнівської громади Віктор Сущик та голова Зимнівської громади В’ячеслав Католик, делегація з гміни - партнера  Войславіце республіки Польща, а також жителі громади.

Ця значима подія  розпочалася із вітального слова очільника громади Андрія Сапожника. У своєму виступі, Андрій Степанович привітав усіх з подвійним святом, подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. Після чого вручив сертифікати усім учасникам, хто пройшов спеціальну тренінгові програму по підвищенню кваліфікації. А також, вручено  Подяку  голови  Михайлу Шипелику та колективу «Програми U-LEAD з Європою».

Під гучні оплески честь урочисто перерізати стрічку мали:  Андрій Сапожник  та поважні гості свята.

У новому ЦНАПі працюватимуть 5 адміністраторів, державний реєстратор та спеціаліст з нотаріальних дій та ДРАЦС.  В центральній садибі ЦНАП надаватиме близько 180 видів адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) - це єдине місце/приміщення, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України «Про адміністративні послуги».

ЦНАП знаходиться за адресою: Волинська область, Іваничівський район, село Павлівка, вулиця Незалежності, 27-б. Будівлю для Центру громада ремонтувала за кошти ДФРР. Інфраструктурної субвенції та власні кошти, витративши на це понад 7млн. гривень.Допомогу в розробці сучасного дизайну, будівництві, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».  Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком.

Павлівська громада висловлює щиру подяку за постійну експертну підтримку представникам Волинського регіонального відділення Асоціації міст України та Волинського центру розвитку місцевого самоврядування.

Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів.

ЦНАП в Павлівській ОТГ створено  за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”. «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь