Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з керівником бюро правової допомоги 23 січня 2020 року працювали на території Павлівської об’єднаної територіальної громади.

Дата: 24.01.2020 12:07
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Під час зустрічі  з головою Павлівської ОТГ Андрієм Сапожником обговорено питання зайнятості населення ОТГ.Зокрема, кількість  вакансій котрі  з’явилися на базі ОТГ та яким чином вони укомплектовуються. Також обговорено  питання  перспективи організації тимчасової зайнятості шукачів роботи. Проведено презентацію нового проекту «Успіх в дії»,підбивши підсумки реалізації спільних проектів за 2019 рік,окресливши особистий вклад кожного жителя ОТГ,а також ознайомлено з новим сервісом-консультант роботодавця реалізація якого передбачає злагодженість роботи між роботодавцями та  особистими консультантами роботодавців. Жителі ОТГ мали змогу отримати  індивідуальні  юридичні та соціальні консультації  в ЦНАП Павлівської сільської ради.

Павлівська об’єднана  територіальна громада успішно розвивається і поправу може претендувати на  звання зразкової.   18 січня  2020 року урочисто було відкрито новобудову Центру надання адміністративних послуг.Голова ОТГ Андрій Сапожник розповів, що на місці колишнього двоповерхової споруди, яка була вже непридатна для використання, у громади тепер є ЦНАП і відремонтоване приміщення сільської ради. Вся будівля оснащена сучасною потужною системою обігріву. Є кімната для відпочинку, великий конференц-зал і навіть куточок для малят.

В штаті ЦНАПу  працює десять осіб, семеро з яких – фахівці, які працюють у певні дні дистанційно. Це передбачено для тих громадян, які самостійно з різних причини не можуть приїхати у Павлівку. Колектив установи  пройшов спеціальне навчання та надаватиме жителям громади 182 адміністративні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь