Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась спартакіада в Павлівській громаді

Дата: 14.02.2020 22:43
Кількість переглядів: 1984

 

 

Фото без описуФізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина нашої держави. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

 

Відтак, вперше в  громаді, 14 лютого 2020 року, в приміщенні Павлівського ліцею, відбулась спартакіада серед депутатського корпусу, працівників освіти та працівників Павлівської сільської ради.

 

На  відкриття  завітав  організатор змагань, сільський голова Андрій Сапожник, який зазначив: "Що дуже добре, що окрім повсякденної роботи є чудова можливість позмагатись між собою, долучитись до активного та здорового способу життя. Займайтесь спортом та будьте здоровими"- наголосив очільник громади. Після чого, активно долучився до усіх запланованих змагань. Також учасників привітав співорганізатор спартакіади, директор ПЗОВ "Барвінок" Валентин Радзівіло.

Опісля розпочалось найцікавіше, адже в рамках спартакіади учасники мали нагоду проявити свої здібності в змаганнях з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

І так, після запеклої боротьби у змаганнях з настільного тенісу вибороли перше місце - команда освітян, друге місце - депутатський корпус і третє місце здобули працівники Павлівської сільської ради.

У змаганнях з міні-футболу перше місце в спартакіаді Павлівської сільської ради отримали команда працівників освіти, друге - команда працівників Павлівської сільської ради і третє місце - депутатський корпус громади.

Цікавими видались і змаганнях з інтелектуальних видів спорту. Зокрема, в шашках почесне перше місце отримала команда працівників освіти, друге місце - команда працівників Павлівської сільської ради та третє місце - депутатський корпус Павлівської сільської ради. У грі з шахів почесне перше місце отримала команда працівників освіти та друге місце  отримала команда працівників сільської ради.

В командних змаганнях з волейболу перше місце – депутатський корпус Павлівської сільської ради,  друге місце-команда працівників сільської ради та третє місце - команда працівників освіти.

В загальнокомандному заліку, де переможці визначались за найменшою сумою очок, третє місце зайняла команда депутатського корпусу Павлівської громади, друге місце здобула команда працівників сільської ради, а впевнену перемогу здобула команда працівників освіти Павлівщини за що отримала перехідний кубок переможця.

Усі учасники нагородженні дипломами сільського голови Андрія Сапожника та медалями.

Щиро вітаємо переможців та призерів спартакіади та бажаємо всім бути активними, здоровими та спортивними!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь