Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 05.03.2020 09:37
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

05 березня відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти та дошкільної освіти, яку провела зступник сільського голови Ніна Петренко. На нараді були присутні головний спеціаліст гумнітараного відділу Неоніла Вижва, начальник Іваничівського відділення поліції підполковник поліції В'ячеслав Мартинюк, начальник Іваничівського РУ Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Людмила Просапчук та головний спеціаліст Олена Вакулюк.

На нараді розгялнуто ряд важливих питань. Зокрема, начальник Іваничівського відділення поліції підполковник поліції В'ячеслав Мартинюк розповів про профілактику булінгу в закладах освіти та запросив до співпраці в плані проведення спільних заходів. Крім того, обговорено питання перебування неповнолітніх в розважальних закладах після 10 години вечора, заборону пересування неповнолітніми скутерами та мопедами.

Начальник Іваничівського РУ Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Людмила Просапчук, головний спеціаліст Олена Вакулюк ознайомили присутніх про ризики захворювання коронавірусом, шляхи передачі інфекційного захворювання та профілактику. Обговорили принципи та переваги системи НАССР, дотримання вимог діючих санітарних норм з протиепідемічного режиму на харчоблоках закладів середньої та дошкільної освіти та вимоги до оформлення документації на харчоблоках ведення якої регламентується діючим законодавством.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва наголосила на особливостях та термінах  замовлення підручників та для 3-го класу. Обговорено питання благоустрою територій, проведення звіту художньої самоідяльності "Дивосвіт дитячих талантів".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь