Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Павлівській громаді триває акція "Підвези медика на роботу"

Дата: 31.03.2020 12:50
Кількість переглядів: 1460

 

У зв’язку із карантином і, відповідно, припиненням руху транспортних засобів, виникла гостра необхідність доїзду медичних працівників, що проживають на території Павлівської громади, до місця праці -  Іваничівської центральної  районної лікарні. Тому з ініціативи голови Андрія Сапожника  з 24 березня 2020 року впроваджено акцію  «Підвези медика на роботу». Метою якої стало щоденне  підвезення  медичних працівників в смт Іваничі та додому.

До  благородної справи долучилися підприємці, такі як: ДП «Агрофірма «Луга –Нова» (керівник Ігор Куницький), ТзОВ «Порицьке» (директор Олександр Обштир), ТОВ «П’ятидні» (директор Валерій Діброва), ФГ «Агроінвест -Топилище» (директор Ігор Трифонов), ПП «Вільна Україна-Р» (директор Сергій Рибінський), ПП «Макс-Ком» (директор Оксана Щерблюк) та інші. Завдяки їхній підтримці було закуплено пальне для  транспортного засобу, що курсує за відповідним графіком. У  перевезенні допомагають і працівники Павлівської пожежної частини.

Оскільки карантинні заходи продовжено до 24 квітня 2020 року просимо усіх охочих приєднатися до придбання палива на  підвезення медперсоналу. З конкретними пропозиціями  просимо звертатися в Павлівську сільську раду (контактна особа Фіть Сергій Ігорович).

Щира подяка  усім, хто долучився та долучиться до благодійної справи, адже нам усім потрібно пам’ятати, що сьогодні Ви допомагаєте їм, а завтра Вони рятуватимуть наше життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь