Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлан курси,інфографіка обслуговування та реєстрації громадян

Дата: 14.04.2020 09:47
Кількість переглядів: 403

https://prometheus.org.ua/

Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – перший та найбільший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні.

Наша місія – зробити найкращі курси від провідних викладачів, університетів та організацій світу доступними для всіх. Ви вже з нами? Перегляньте найкращі курси! Ще не долучились до платформи? Зареєструйтесь зараз та змінюйте своє життя вже сьогодні!

Prometheus засновано 2014 року. Проект невпинно розвивається та зростає, збільшує кількість доступних курсів та впроваджує новітні навчальні методи для всіх. Наша мета – революція в освіті в Україні. Разом із провідними закладами вищої освіти ми впроваджуємо технологію змішаного навчання та робимо все для розвитку нашої держави! Ми працюємо щогодини, аби ви відчували зміни щодня.

Фото без опису

Цикли курсів:

  • Англійська мова
  • Аналіз даних
  • Громадянська освіта
  • Підвищення кваліфікації вчителів
  • Підготовка до ЗНО
  • Підприємництво
  • Ти зможеш усе! Можливості безмежні!

 

https://skills.dcz.gov.ua/

Фото без опису

Курси для роботодавців:

 

 та населення:

 

https://lingva.ua/

Фото без описуМетодологія Lingva.Skills

Методичне підґрунття Lingva. Skills є поєднанням прямого методу та комунікатвної методики. Після відкриттів Нома Чомскі світ зрозумів важливість творчої складової людини. Пряма методика зійшла зі сцени але комунікативна не запропонувала повноцінної заміни позитивним рисам прямої. Метод Лінгва пропонує опрацювання граматичних шаблонів на величезному виборі прикладів і ситуацій в рамках наступних вправ:

  • Аудіювання: прослухати і зібрати із запропонованих слів (присутні дистрактори) цільові речення;
  • Граматичні шаблони: зібрати із запропонованих слів (присутні спеціально підібрані дистрактори) речення, подане ураїнською мовою, за шаблоном, що його подано над вправою;
  • написати англійською мовою речення подане українською за шаблоном, що його подано над вправою.

Наявна система повторення пройденого матеріалу за алгоритмом SuperMemo-5. Кожен приклад супроводжується графічним зображенням, що відповідає змісту вправи.

Курс (А1-А2-В1-В1+) складається з 300 уроків, що містять близько 17000 прикладів. Наявна система «гейміфікації» (запровадження ігрових методик в навчальному процесі) - нараховуються бали за правильні відповіді. Наявна система вхідного діагностичного тестування та вихідного тестування на відповідність цільовим навичкам Методика орієнтована на формування звички активного і правильного використання мови в контексті повсякденного спілкування.

Отже, як виглядають особистий навчальний кабінет, типи завдань, профіль користувача на порталіLingva.Skills. Навчальний кабінет (жовтим кольором відмічені уроки, які почав виконувати користувач, або які частково зараховані йому при складанні вступного онлайн тесту). Після отримання 100 балів за кожний урок – він відмічається зеленим. Три типи завдань нараховують різну кількість балів за рівнем складності. Технології аудіювання, drag-and-drop, та інші речі закладені в основу вивчення кожної граматичної конструкції. Кожна конструкція має до 100 прикладів, правильне вирішення кожної нараховує бали, які відображаються у стрічці прогресу по кожному уроку та у загальному прогресі по кожному рівні, а також записується до статистики. Таким чином рівень А1-А2 наприклад має 10500 фраз (150 уроків х 70 прикладів в середньому), кожна з яких озвучена та візуалізована. Існує інформаційна граматична довідка.

Автори та методологи проекту проаналізували всі існуючі онлайн платформи з вивчення англійської мови (українські та зарубіжні), всі відомі методики вивчення граматики англійської мови, всесвітні тренди (гейміфікація, наприклад) та створили унікальний проект, який не має аналогів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь