Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дотація власникам ОСГ, які отримують три і більше корів.

Дата: 16.07.2020 09:46
Кількість переглядів: 988

Фото без опису

До відома власників особистих селянських господарств, які отримують три і більше корів, виконавчий комітет Павлівської сільської ради приймає документи на виплату дотації в розрахунку до 300 грн.( 150грн з місцевого бюджету, 150 грн.з обласного бюджету) на одну наявну корову. Документи можна подати у відділі ЦНАП Павлівської сільської ради або на віддалених робочих місцях адміністраторів ( у кожному старостаті). Для отримання дотації власник ОСГ особисто або через уповноваженого представника подає наступні документи:

  • Заява про виплату дотації із зобов’язанням про повернення до відповідних місцевих бюджетів отриманих коштів у разі зменшення поголів’я корів станом на 1 січня наступного року без умотивованих висновків ветеринарного лікаря, або виявлених порушень контролюючими органами.
  • Копії паспорта власника ОСГ та довідки про присвоєння ідентифікаційного коду фізичній особі ( для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової  служби - копія відмітки у паспорті).
  • Акт обстеження домогосподарства комісією у складі представників сільської ради та власника ОСГ про наявне поголів’я корів та копії паспортів ВРХ та ветеринарних карток до них ( за наявності).
  • Витяг з єдиного державного реєстру тварин, що підтверджує наявність корів в господарствах фізичних осіб
  • Довідка про відкриття рахунку  банку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь