Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформативно і конструктивно: в Павлівській громаді продовжили заходи по проєкту IREX

Дата: 07.08.2020 11:45
Кількість переглядів: 3464

 

Фото без опису

06 серпня 2020 року, в конференц-залі Павлівської сільської ради відбувся черговий захід «Курс дистанційного навчання  «Жінки та чоловіки: гендер для всіх», який проходив в рамках реалізації проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Дистанційне навчання проводиться на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Слід відмітити, що ця платформа є першою та безкоштовною освітою для всіх та кожного в Україні.

Як працювати на платформі ПРОМЕТЕУС: реєструватися, вибирати курси та навчатися, учасникам заходу розповіла Оксана Стасюк (головний спеціаліст  фінансів та соціально-економічного розвитку, членкиня ГО «Мета-Плюс»).

Участь у заході взяли головний спеціаліст гуманітарного відділу Олена Шумик, провідний спеціаліст гуманітарного відділу Вікторія Нагорна, директор Павлівської публічної бібліотеки Оксана Патер, бібліотечні та клубні працівники закладів культури громади, активна молодь – люди, які цікавляться питаннями розвитку громади, підвищенням ефективності місцевих бюджетів та забезпеченням рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Питання гендера та гендерної толерантності, запобігання гендерної дискримінації, забезпечення рівних можливостей для людей незалежно від статі – повчальні для ознайомлення і захисту своїх прав.

Всі учасники зареєструвалися на вище згаданий КУРС аби більше дізнатися про децентралізацію та стати безпосередніми учасниками змін на користь нашої громади.  Можна з упевненістю казати, що відповідне навчання у повній мірі реалізувало поставлену мету. Присутні у цікавій та доступній формі отримали необхідну інформацію про платформу Prometheus  та переконалися, що, дійсно, зміни на краще є, хоча і даються вони нелегко. А головне, кожен виніс для себе усвідомлення того, що треба бути активним, не чекати вказівок «згори», а самостійно проявляти ініціативу, висловлювати пропозиції щодо поліпшення життя та намагатися втілити їх.

Дане навчання відбулося з дотриманням усіх карантинних вимог та рекомендацій.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #AUC



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь