Організація харчування в закладах освіти в умовах карантину
13 серпня відбулась виробнича нарада з питань організації харчування в закладах освіти Павлівскьої сільської ради в новому навчальному році в умовах карантину, яку провела заступник сільського голови Ніна Петренко.
У нараді взяли участь головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Сосновська, директор Павлівскього ліцею Анатолій Павлович, головний бухгалтер ліцею Ольга Карбань, приватний підприємець Мирослава Пікута.
Заклади освіти отримали від МОЗ для роботи з 1 вересня Тимчасові рекомендації.
При організації харчування необхідно забезпечити відстань між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4-х осіб.
Працівник їдальні, який видає страви або здійснює розрахунок, повинен бути забезпечений засобами індивідуального захисту: захисною маскою або респіратором, захисними окулярами або захисним щитком, одноразовими рукавичками.
При організації харчування необхідно забезпечити умови для дотриманням працівниками правил особистої гігієни (рукомийники, мило рідке, паперові рушники (або електросушарки для рук). антисептичні засоби для обробки рук, тощо.