Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкуємо разом "ГрушівСпас-2020"

Дата: 19.08.2020 11:35
Кількість переглядів: 7252

Фото без опису

 

Цього року, через карантин, не вдалося провести вперше заздалегідь заплановане свято «ГрушівСпас-2020» основним місцем проведення якого мало бути село Грушів Павлівської громади.  Тому, дійство  організували та провели онлайн. Працівники культури Павлівщини святкували і презентували свої творчі доробки.

Відтак, символічна «груша» розпочала свою мандрівку із  рідного села Грушів «проходячи» через села Милятин, Трубки,  Переславичі, Колону, Старий Порицьк, Завидів, Старосілля, Радовичі, Самоволю, Жашковичі та повернулася назад у с. Грушів, до своїх жителів.

Головну героїню свята супроводжували клубні працівники та аматори народного мистецтва.   Не уявляєте  як це було?   Дивіться самі…. 

 

 

А працівники Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради,  разом із  бібліотеками-філіями та  бібліотечними пунктами сіл Милятин, Павлівка, Топилище, Переславичі, Трубки та Жашковичі, показали низку майстер-класів та цікавих рецептів із цього корисного фрукту.  Переглядаємо відео та пробуємо виконати самі….

 

Для кожної громади важливо знайти свою туристичну «родзинку». Віднайти ту унікальність, яка зробить територію популярною, відомою серед місцевих жителів і гостей громади. Тож це душевне свято, сподіваємося, що тільки на цей рік «онлайн». Надіємося, що в подальшому свято об’єднає усю громаду у дружньому колі піснею, вишиванкою, традиційними майстер-класами та життєвим колоритним гумором, і стане хорошим початком нової мистецької сторінки в Павлівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь