Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моя громада - мій добробут

Дата: 05.10.2017 16:28
Кількість переглядів: 1083

           Фото без опису

     Запрошуємо жителів Павлівської ОТГ взяти участь у інформаційно-консультаційних заходах щодо проведення реформи децентралізації, які будуть відбуватися протягом жовтня-листопада у селі Павлівка.

      Участь у заходах – безкоштовна. На кожному заході передбачена кава-пауза.

   Децентралізація – це передача повноважень та бюджетних надходжень від державних органів до органів місцевого самоврядування. Метою реформи місцевого самоврядування є, передусім, забезпечення його спроможності самостійно, за рахунок власних ресурсів, вирішувати питання місцевого значення. Йдеться про наділення територіальних громад більшими ресурсами та про мобілізацію їхніх внутрішніх резервів.

     Павлівська об’єднана територіальна громада була створена у грудні 2016 року. До її складу увійшло 11 сіл, які згуртувалися навколо центральної садиби – села Павлівка. За цей час було досягнуто певних успіхів у роботі, що посприяло долученню до громади нових населених пунктів: з січня 2018 року ще 3 сільські ради (загалом 6 сіл) приєднаються до складу Павлівської ОТГ.

    Проте у людей виникає багато запитань до проведення реформи децентралізації. Не всі розуміють переваги такого об’єднання, які можливості розкриваються перед громадою, які послуги можна отримати у новій сільській раді ОТГ.

     Саме тому громадська організація «МЕТА-ПЛЮС» у співпраці із Павлівською сільською бібліотекою з жовтня 2017 року розпочинає цикл інформаційно-просвітницьких заходів в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX/Україна   за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

10.10.2017р.: 09.00-12.00 Захід «Жива розмова» – День відкритого спілкування з жителями Павлівської громади (с. Павлівка, біля місцевого ринку)

26.10.2017р.: 10.00-13.00 Кіноклуб (будуть запрошені працівники Павлівської сільської ради; показ відеоматеріалів про історії успіху інших ОТГ, їхні методи роботи; показ можливостей, які відкриває реформа децентралізації; розповідь про проекти, які будуть реалізовані у Павлівській ОТГ). Місце проведення буде повідомлено окремо.

15.11.2017р.: 10.00-13.00 Проведення «живої бібліотеки» (серед експертів – голова ОТГ, старости, фахові спеціалісти громади). Місце проведення буде повідомлено окремо.

30.11.2017р.: 10.00-13.00 Тренінг з проектного менеджменту (с. Павлівка). Місце проведення буде повідомлено окремо.

 

Контактні особи:

Сливка Вікторія Вадимівна +38 097 1145318

Стасюк Оксана Володимирівна +38 067 5874794

Савчук Світлана Володимирівна +38 096 1392160

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь