Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Павлівці місцевим жителям роз’яснювали про реформу децентралізації

Дата: 10.10.2017 16:36
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

10 жовтня в селі Павлівка біля місцевого ринку представник громадської організації «МЕТА-ПЛЮС» Вікторія Вадимівна Сливка та працівник Павлівської сільської бібліотеки Світлана Володимирівна Савчук провели захід під назвою «Жива розмова» у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

До заходу долучилися працівники Павлівської сільської ради: заступник сільського голови з гуманітарних питань Ніна Адамівна Петренко; начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування Оксана Володимирівна Стасюк; провідний спеціаліст з питань культури, соціального захисту населення, медицини та спорту Олена Іванівна Шумик; діловод Сергій Васильович Лаць; керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олена Миколаївна Гусар; секретар сільської ради Ольга Юріївна Когут.

Під час заходу «Жива розмова» жителі Павлівської ОТГ мали змогу поспілкуватися із представниками органу місцевого самоврядування, представниками громадської організації «МЕТА-ПЛЮС», сільським бібліотекаром та дізнатися про деталі впровадження реформи децентралізації на території Павлівської ОТГ: структуру та повноваження Павлівської сільської ради, залучення громадян до місцевого самоврядування, адміністративні послуги в ОТГ, функціонування державних установ на території громади.

Учасники заходу також отримали друковані інформаційні матеріали щодо реформи децентралізації. Для дітей, які прийшли із батьками, було організовано дозвілля: вони мали змогу розмальовувати кольоровими олівцями у той час, як їхні батьки спілкувалися із запрошеними експертами та дізнавалися деталі про реформу децентралізації.

Організатори заходу усіх присутніх пригощали кавою та печивом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь