Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, магазину продтоварів та закусочної на вул. Незалежності, 32в с. Павлівка І

Дата: 20.01.2021 10:05
Кількість переглядів: 1923

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, магазину продтоварів та закусочної на вул. Незалежності, 32в с. Павлівка Іваничівського району Волинської області 

 

Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, магазину продтоварів та закусочної на вул. Незалежності, с. Павлівка Іваничівського району Волинської області розробляється з метою уточнення положень генерального плану, планувальної структури та функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови території та визначення усіх планувальних обмежень, а також меж земельної ділянки.

 

Територія проектної земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, магазину продтоварів та закусочної має площу 0,1073 га, що дозволяє запроектувати на її території закусочну.

 

Основні техніко-економічні показники детального плану території:

 

Площа існуючої земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, магазину продтоварів та закусочної – 0,1073 га.

Площа забудови  –  457,0  м2

Відсоток забудови – 43 %

Площа мощення пішохідних доріжок та площадок  – 325,0 м2

Площа озеленення – 291,0 м2

Відсоток озеленення – 27,0 %

 

Замовник розроблення детального плану території – Павлівська сільська рада

 

Розробник детального плану території – Підприємець Солярчук Б.Д.

 

Підстава розроблення детального плану території – рішення сесії Павлівської сільської ради № 2/129 від 28.12.2020 р. «Про розроблення детального плану території земельної ділянки».

 

З проектом детального плану можна ознайомитись з 20.01.2021 р. по 19.02.2021р в адміністративному приміщенні Павлівської сільської ради (вул. Незалежності, 12, с. Павлівка).

 

Письмові пропозиції громадськості до проекту містобудівної документації приймаються у період з 20.01.2020 по 19.02.2020 за адресою: вул.Незалежності, 12, с. Павлівка (е-mail: pavliv-rada@ukr.net).

 

Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації відбудеться  22.02.2021 року о 10:00 год. в конференц-залі адміністративного приміщення Павлівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь