Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2021 12:59
Кількість переглядів: 2101

 

Фото без описуУ третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. З цієї нагоди в приміщенні  сільської ради, 19 березня відбулись  урочисті заходи.

 «Кожний з присутніх у залі працівників докладає максимум зусиль для забезпечення порядку в нашій громаді, стабільного і безперебійного водопостачання, підвищення якості побутових послуг, розширення їх асортименту, – звернувся до присутніх у залі очільник громади  Андрій Сапожник. –  Упевнений: спільними зусиллями ми зможемо й надалі сприяти комфортному життю наших громадян. Щиро зичу вам і вашим рідним міцного здоров’я,достатку та благополуччя".

Щирі слова вітань з нагоди професійного свята лунали від заступника сільського голови Ніни Петренко та начальника КП «Житлово-комунальне господарство Павлівської сільської ради» Вадима Матвійчука.

З нагоди  професійного свята, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення ГРАМОТИ сільського голови вручено Володимиру Мельничуку, Михайлу Матвійчуку, Василю Гуменюку - працівникам з благоустрою КП «Житлово-комунальне господарство Павлівської сільської ради».

Хорошим  доповненням до всіх привітань стали музичні дарунки від аматорів сцени БК с.Жашковичі та солістки БК с.Старий Порицьк Катерини Музоли. Ведуча заходу Оксана Патер директор Публічної Бібліотеки Павлівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь