Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді привітали матерів загиблих Героїв

Дата: 07.05.2021 20:43
Кількість переглядів: 1703

 

 

Фото без описуУ другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.  Однак,  багато матерів  це свято зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

Аби подякувати жінкам нашої громади чиї сини та чоловіки загинули під час неоголошеної війни останніх років та виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, за те, що вони виховали національно свідомих Героїв, 7 травня 2021 року, до Любові Бегляк, Софії Дармофал, Людмили Потапчук, Галини Вакулюк та  Лесі Грицюк завітали сільський голова Андрій Сапожник, заступник сільського голови Ніна Петренко, начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу Іваничівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Майор Юлія Чембулаткіна, головний спеціаліст  з військово- облікової роботи  Сергій Фіть  та старости сіл.

Очільник громади  Андрій Степанович привітав жінок з Днем матері, подякував за неоціненний внесок у виховання захисників незалежної України, які стали гордістю нашої громади. Представники влади вручили жінкам квіти та одноразову грошову допомогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь