Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ансамбль української пісні "Вінок з барвінку" клубу с. Радовичі прийняв участь в обласному фестивалі повстанської пісні "Вовчак-Волинська Січ"

Дата: 01.08.2021 20:44
Кількість переглядів: 4404

 

Фото без описуВпродовж багатьох років в урочищі «Вовчак» (тепер Ковельського району село Ревушки), де було колись офіційно створено Українську Повстанську Армію (УПА),  відбувається  обласний фестиваль повстанської пісні  «Вовчак – Волинська січ». 

Метою цього фестивалю є посилення патріотичного виховання підростаючого покоління та молоді, вшанування полеглих за волю, єдність і свободу України, пропаганда творів патріотичної тематики минулого і сучасності, розвиток аматорської творчості та збагачення репертуару колективів високохудожніми творами, які показують героїчну боротьбу українського народу за свою незалежність.

Відтак, 01 серпня 2021 року в мистецькому заході, що відбувся уже в п’яте, взяли участь кращі аматорські вокальні колективи Волині, в репертуарі яких чільне місце відведено героїко-патріотичній тематиці. Павлівщину мав честь представити ансамбль української пісні «Вінок з барвінку» клубу с.Радовичі. Керівник – Зоя Гурська. Учасники колективу взяли участь в урочистій ході та поклали квіти до братських могил повстанців на місцевому кладовищі.

Організатори дійства – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, обласний науково-методичний центр культури, Турійська селищна рада, Турійський міський будинок культури, історико-культурний комплекс «Вовчак-Волинська Січ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь