Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки для обслуговування будівлі телятника з подальшою реконструкцією під складську будівлю, яка знаходиться за межами

Дата: 27.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 1886

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки для обслуговування будівлі телятника з подальшою реконструкцією під складську будівлю, яка знаходиться за межами населеного пункту с.Орищі, Іваничівського району Волинської області 

Фото без опису

З метою врахування громадських інтересів, одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконавчий комітет Павлівської сільської ради Володимир-Волинського (колишнього Іваничівського) району Волинської області ПРОВОДИТЬ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕНННЯ ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

 

Назва проекту містобудівної документації – детальний план території земельної ділянки для обслуговування будівлі телятника з подальшою реконструкцією під складську будівлю, яка знаходиться за межами населеного пункту с.Орищі, Іваничівського району Волинської області 

 

Детальний план території земельної ділянки для обслуговування будівлі телятника з подальшою реконструкцією під складську будівлю, яка знаходиться за межами населеного пункту с.Орищі, Іваничівського району Волинської області розробляється з метою уточнення положень генерального плану села. Визначення меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків.

 

Основні техніко-економічні показники детального плану території:

 

Площа ділянки  - 0,7633 га

Площа забудови – 1795 м2

Відсоток забудови – 23,5 %

Площа озеленення –1830м2

Тверде мощення проїздів і майданчиків проектне - 3655 м2

 Покриття бетонною плиткою доріжок – 127 м2

 

Замовник розроблення детального плану території – Іваничівська РДА 

Розробник детального плану території – КП «БТІ- Плюс» Ківерцівської районної ради Волинської області

 

Підстава розроблення детального плану території – розпорядження голови Іваничівської РДА №230 від 23.12.2019 р. «Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Іваничівського району»

 

З проектом детального плану можна ознайомитись з 26.08.2021 р. по 26.09.2021р в адміністративному приміщенні Павлівської сільської ради (вул. Незалежності, 27б, с. Павлівка).

 

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Павлівська сільська рада Іваничівського району Волинської області: 45342, с.Павлівка, вул. Незалежності, буд.27б; електронна адреса: pavliv-rada@ukr.net.

Порядок і час ознайомлення – всі дні, крім суботи та неділі з 8.00 до 17.00 год. з дня розміщення цього оголошення на протязі 30 днів. Пропозиції (зауваження), керуючись п. 10 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою КМУ від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються під час громадського обговорення протягом строків, визначених пунктом 6-1 цього Порядку. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації відбудеться 27.07.2021 року о 12:00 год. в конференц-залі адміністративного приміщення Павлівської сільської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь