Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятівників Павлівщини привітали з професійним святом

Дата: 17.09.2021 21:40
Кількість переглядів: 5064

 

 

Фото без опису17 вересня в Україні щороку відзначається День рятівника. Це свято є професійним не тільки для працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відзначають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.  

З цієї нагоди, в цей святковий день, заступник сільського голови Ніна Петренко завітала до працівників місцевої пожежної охорони Павлівської сільської ради, щоб привітати колектив з професійним святом.

У своєму виступі, Ніна Адамівна відзначила мужність та високий професіоналізм працівників, побажала рятівникам та їхнім родинам міцного здоров'я, всіляких гараздів, життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

Звісно, як і годиться святкової днини, були вручені нагороди відважним рятівникам. Подяку  голови громади  Андрія Сапожника отримали Кузьма Андрій Костянтинович (водій – пожежник, житель села Луковичі) та Самчук Олександр Степанович (водій – пожежник, житель села Павлівка).

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану працю та з нагоди професійного свята -  Дня рятівника грамотою сільського голови нагороджено працівників місцевої пожежної охорони Павлівської сільської ради.

До всіх привітань приєдналися учні Павлівського ліцею та вихованці ЗДО «Малятко» села Павлівка. По завершенню урочистостей працівники місцевої пожежної охорони розповіли маленьким слухачам  про свою повсякденну роботу та показали спорядження, за допомогою якого вони рятують майно на території громади. Кожен із дітей мав змогу особисто приміряти бойовий одяг та спорядження рятувальників аби відчути себе справжнім вогнеборцем. Дітвора відчутно заскучала за подібним спілкуванням. Саме тому інтерес і активність школярів та вихованців садочка були цього дня підвищеними. Рятувальники, у свою чергу, відповідали на усі питання, які цікавили підростаюче покоління та закликали бути обережним з вогнем.

Ведуча заходу директорка Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради Оксана Патер.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь