Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови громади Андрія Сапожника з Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 2949

    

 

 


Шановні мешканці Павлівської громади!

 

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва, ми відзначаємо й День захисників і захисниць України! Це свято започатковане в нелегкі для нашої держави часи з метою вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю.

Усі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто боровся за перемогу над фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності та несе сьогодні нелегку військову службу в зоні АТО/ООС.  

Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших співвітчизників, які загинули за час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих героїв, котрі віддали життя захищаючи Україну.

Дорогі захисники і захисниці Української держави! Ви є спадкоємцями високої слави українського козацтва! Ваша мужність і патріотизм уже здобули повагу і вдячність жителів України, повагу та авторитет у всьому світі. Сердечно вітаю Вас з Днем захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті та славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі!

Бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, звершення усіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень на благо рідної краю та держави! Нехай надихає Вас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє велика сила Покрови Пресвятої Богородиці! Слава Україні!

 

З повагою

                             Сільський голова                                            Андрій Сапожник

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь