Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчий тандем, Парфенюк Лілія та Юрко Ігор, завітали до Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Дата: 21.12.2021 14:53
Кількість переглядів: 2198

Творчий тандем,  Парфенюк Лілія та Юрко Ігор,  завітали до Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. В рамках реалізації проєку “Територія майстерності”,  з метою популяризації  самозайнятості населення, гості проводили майстер-класи для безробітних. Ігор ознайомив присутніх з технологією виготовлення сувенірів  із дерева.   Він наголосив, що якщо вдома чи в гаражі немає ніяких верстатів для випилювання, а є тільки фантазія і бажання, ви все одно зможете створити своїми руками красиві дерев’яні прикраси. Підсвічники, ліхтарики, ретро вироби,  які він створює,  не тільки екологічно чисті, але ще і містять дещицю душі, вкладену автором, адже при роботі з деревом майстер віддає йому частинку себе, ніби  вдихаючи в дерево життя.

Пан  Ігор розповів, що передсвятковий період – це чудова можливість не тільки прикрасити побут незвичайними чарівними виробами, порадувати хенд-мейдом родичів і друзів, а й  нагода отримати додатковий заробіток, адже такі декори сьогодні є дуже популярними.

Новий рік — свято, коли хочеться казки, а щоб потрапити в неї, можна прикрашати будинок  предметами, створеними своїми рукамиЛілія Парфенюк навчала безробітних декорувати у новорічному стилі  деревяні вироби.  “Тут  ваша фантазія може розгулятися, обмежившись лише вашими можливостями. Використовувати можна і  натуральні, і штучні матеріали, можна купувати дорогі деталі або підручні елементи, створюючи свій унікальний образ”. Майстриня зауважила, що новорічний декор вимагає часу,  тому, щоб все було зроблено якісно, краще починати готуватися до свята заздалегідь. І, звичайно, не можна забувати про те, що особливо приємно майструвати вироби до торжества буде дітям. Їх обов’язково треба до цього залучати.

 

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь