Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ 

Дата: 29.12.2021 14:58
Кількість переглядів: 236


UA-2021-12-29-011332-c

Найменування замовника: Павлівська сільська рада

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗС: Розподіл електричної енергії (код ДК 021:2015: 65310000-9 - Розподіл електричної енергії)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації. Засади функціонування ринку електричної енергії України визначаються Законом України «Про ринок електричної енергії» № 2019-VIII від 13 квітня 2017 року.  Послуги з розподілу електричної енергії надають оператори систем розподілу (суб’єкти природних монополій) за тарифами, які встановлюються НКРЕКП. Правилами роздрібного ринку електричної енергії (Постанова НКРЕКП від 14.03.2018 року № 312) (далі-ПРРЕЕ), Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу (Постанова НКРЕКП від 27.12.2017 року № 1469), Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії (Постанова НКРЕКП від 27.12.2017 року № 1470), Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсації споживачам за їх недотримання, затвердженим постановою НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 та іншими нормативно-правовими актами чинного законодавства у сфері електроенергетики, які регулюють взаємовідносини сторін в процесі постачання електричної енергії.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема на сайті Української енергетичної біржі, на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції.

 При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції.

 Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів розподілу  електричної енергії   у 2021 році та ринкових цін на даний вид товару  на момент  оголошення закупівлі, з врахуванням можливого росту ціни 

Очікувана  кількість закупівлі складає: 413685 кВт*год

Очікувана  вартість закупівлі визначена  як добуток кількості  і вартості розподілу електричної енергії  на ринку та складає 546`064.20 грн. з урахуванням ПДВ.

Розмір бюджетного призначення визначено виходячи з очікуваної вартості предмета закупівлі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь