Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання круглого столу на тему "Рука допомоги. Легальна зайнятість"

Дата: 03.02.2022 10:04
Кількість переглядів: 1192

 Фото без опису

   

  З метою інформування роботодавців - суб’єктів господарювання, органів місцевого самоврядування  та жителів громади щодо ринку праці в громаді, недопущення ними порушень законодавства про працю і зайнятість та навчання фінансової грамотності в приміщенні Павлівської сільської ради  01 лютого  2022  року  відбулось засідання круглого столу на тему: «Рука допомоги. Легальна зайнятість».


    В заході  взяли участь: керівник Бюро правової допомоги Надія Адамович, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Іваничівської РФ ВОЦЗ Алла Мадяр, директор Іваничівського відділення АТ КБ "ПРИВАТБАНК" Ігор Дубенюк,фахівці Павлівської сільської ради, роботодавці, жителі громади.

 
    Присутні ознайомилися  з станом ринку праці громади, про нові форми роботи, які сприяють оперативному укомплектуванню вакансій. Роботодавців поінформовано про  можливість проходження професійного навчання безробітних, отримання компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних певних категорій. Ознайомлено із порядком надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

 

     Проінформовано про володіння фінансовою грамотністю,яка допомагає домогтися фінансового благополуччя і зберегти його протягом усього життя. При наявності таких знань людина не існує від зарплати до зарплати, а позики оформляє тільки тоді, коли впевнений, що у майбутньому така дія принесе йому дохід.Фінансово грамотні люди не панікують навіть при настанні криз, так як у них завжди є фінансова подушка безпеки, яка дозволяє впоратися з форс-мажорними ситуаціями.                                                                                                                

     В разі виникнення потреби у правовій допомозі кожен має змогу звернутися до відділу бюро правової допомоги з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


   Учасники круглого столу обговорили рекомендації щодо активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, дотримання законодавства про працю та зайнятість шляхом об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства, спрямованих на соціально-економічний розвиток району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь