Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителям с.Старий Порицьк представили нового сімейного лікаря

Дата: 04.02.2022 13:33
Кількість переглядів: 1371

 

 

Фото без опису

4 лютого 2022 року жителям села Старий  Порицьк в місцевому закладі культури, було представлено лікаря загальної практики сімейної медицини  Анастасію Микитюк, яка  7 лютого 2022 року  розпочинає прийом і в Старопорицькій амбулаторії  загальної практики сімейної медицини. На зустрічі були присутні сільський голова Андрій Сапожник, в.о. КНП «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роман Киця та Олег Франчук, який надає консультаційні послуги Павлівській громаді з питань створення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Павлівської сільської ради».

Додатково інформуємо, що Микитюк  Анастасія Степанівна, народилася 17 листопада 1995 року в м.Сокаль, Львівської області. У 2019 році закінчила Тернопільський національний медичний університет імені І.Я.Горбачевського за спеціальністю «Лікувальна справа». 2019-2021 рр. проходила інтернатуру за спеціальністю «Загальна практика - сімейна медицина» на базі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та КП «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги».У 2018 році стажувалась у Польщі на базі госпіталю Вроцлавського медичного університету. Регулярно оновлює знання та вдосконалює навички на різноманітних конференціях, семінарах та конгресах. З 1 вересня 2021 року призначена на посаду завідувач амбулаторії - сімейний лікар Риковичівської амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Ми вкотре закликаємо усіх, хто ще не підписав декларацію, зробити це. Для мешканця підписана декларація є гарантією того, що він отримає якісну безкоштовну первинну допомогу лікаря, якому довіряє. Нагадуємо, щоб укласти декларацію, необхідно визначитися з сімейним лікарем, з’явитися на зустріч до лікаря з паспортом, ідентифікаційним кодом, свідоцтвом про народження дитини до 14 років та мобільним телефоном, де медичний працівник занесе ваші дані до медичної бази даних.

 

Прийомні дні лікаря  загальної практики сімейної медицини  Анастасії Микитюк в Старопорицькій амбулаторії  загальної практики сімейної медицини

Понеділок з 8.00 год. -17.00 год.

Четвер з 8.00 год.  -17.00 год.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь