Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до Миколая відбулися!

Дата: 23.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 249

 

 

Фото без описуНаразі триває новоріччя, воно багате на українські традиції, звичаї. Уже третій рік поспіль в Публічній бібліотеці Павлівської сільської ради працює приймальня святого Миколая. Цьогоріч у святого чарівника, здається, роботи було багато, як ніколи. Війна зробила тисячі українських дітей дорослішими, наповнивши їхнє життя речами, з якими менш за все асоціюється щасливе дитинство.

Як же ж чекаєш у важкі часи на прихід Миколая!.. Щоби розрадив, розвеселив, запевнив у тому, що добро неодмінно переможе зло, подарував надію і гарний настрій. Ну, і, власне, не лише їх – подарунки ж на Миколая ще ніхто не відміняв.

У цьому році бібліотечні працівники підготувалися по особливому. Заходи розпочалися вже із 14 грудня і тривали, аж до 20 числа. Кожен  день проводилися різноманітні майстерки, дітки писали листи та кидали їх в скриньку.

Відвідувачі мали можливість зробити яскраве фото біля казкової фотозони та взяти участь у благодійному марафоні «Здійсни мрію дитини», який був присвячений для діток Героїв «небесного легіону». Три дні поспіль незмінний Миколай Павлівщини (директор БК с.Жашковичі Віталій Парфенюк) разом із своїми помічниками головою ГО «Герої не вмирають» Софією Дармофал та волонтером Тетяною Грицюк відвідували домівки, де проживають матері та діти загиблих Героїв. Вони вручили їм подарунки, подарували свою увагу та тепло.

Святий Миколай разом із ангеликом (керівник народного колективу БК с.Жашковичі Наталією Мельничук) завітав до   учнів гімназії та вихованців  садочка «Лелеченя» с.Жашковичі.

Від діток відчувалось стільки тепла, радості. Серед них були і маленькі, і старші, але усі щиро раділи появі святого Миколая. Насправді тішить, що ми не даремно це робимо. Ми впевнені, що такі заходи потрібні і  дітям, і  нам дорослим, щоб не забувати, завдяки кому сьогодні організовуємо подібні свята.

Слава ЗСУ! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь