Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо БО БФ Центр реадаптації та реабілітації «ЯРМІЗ» за співпрацю та інформування!

Дата: 08.03.2023 12:52
Кількість переглядів: 1163

 

 

 

Фото без опису Центром реадаптації та реабілітації «ЯРМІЗ», у партнерстві з організаціями «Всеукраїнська ГО осіб з інвалідністю зі слуху “Українське товариство глухих”», ГС «Всеукраїнська ліга організацій осіб з інвалідністю по зору “Сучасний погляд”», Всеукраїнська ГО «Фонд підтримки і розвитку мистецтв та спорту “Єдина країна”», Військово-медичний клінічний центр професійної патології особового складу ЗСУ, ГО «Юридична сотня», за підтримки Представництва ЄС в Україні та Міжнародного фонду «Відродження», було створено Довідник практичних рекомендацій у рамках проєкту «Інклюзивне суспільство в Україні. Довідник практичних рекомендацій». Дві книги Довідника містять практичні, перевірені власним досвідом експертів поради та настанови для людей, що отримали інвалідність внаслідок війни: ампутації кінцівок, порушення зору та слуху, поради членам родин. Книги також містять поради психолога, алгоритм отримання статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, корисні контакти та QRкоди на освітні та мотивуючі відеоролики.

На виконання програми Національної Стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні та з метою об’єднання зусиль держави та громадського сектору БО БФ Центр реадаптації та реабілітації «ЯРМІЗ» надіслали Павлівській громаді такі довідники для поширення. Тим самим висловлюючи свою підтримку всім нам: людям, котрі переживають час війни кожен на своєму фронті.

З довідниками можна ознайомитися у сільських радах, закладах культури та медицини або за посиланням через QR-код у вашому населеному пункті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь