Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обрано переможців конкурсу "Писанка Перемоги"!

Дата: 20.04.2023 08:44
Кількість переглядів: 942

 

Фото без опису19-го квітня, в приміщенні Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради було проведено другий етап конкурсу – нагородження переможців «Писанка Перемоги». Церемонію вручення провела керуюча справами, Олена Гусар.
Оскільки в Україні мистецтво прикрашати яйця дістало широкого розмаїття технік, й навіть стало частиною культурного коду нашої нації, на конкурсі було представлено 117 робіт в багатьох категоріях. 
Подарунковими сертифікатами було нагороджено переможців в номінації «писанка, мальованка, дряпанка» Олега Поліжака (учня Павлівського ліцею), в номінації «оздоблені крупою (зернівки, круп’янки)» – Анну Ковальчук (ученицю ліцею села Риковичі), в номінації «мотанки – нитки, тасьма, стрічки, мереживо» – Софію Стенюк (ученицю ліцею ім. Сергія Дармофала с. Колона). В номінації «квілінг» перемогла Ірина Мішчишин (аматорка клубу с. Самоволя), в номінації «декупаж» – Ірина Іванчук (аматорка будинку культури с. Риковичі), «обв’язані вив’язані» – Ганна Лемешко (активна читачка Павлівської бібліотеки), а в номінації «обплетені бісером» – Ірина Бичек (аматорка БК с. Завидів). 
Також подяки за оригінальність виробу отримали ліцей ім. Сергія Дармофала села Колона та Щенятинська початкова школа – філія Павлівського ліцею Волинської області. Кожна установа освіти та культури, учасники яких представляли свої роботи, була відзначена грамотою Павлівського сільського голови, Андрія Сапожника, за активну участь у конкурсі «Писанка Перемоги».
Кожен учасник доклав великих зусиль, аби створити неповторну, унікальну роботу, що змусить на собі зупинити погляд. У вироби було вкладено душу, кожен елемент було нанесено з чистими, світлими думками. Атмосфера нагородження була наповнена творчістю та натхненням, а клубні працівники привітали гостей піснями, чим подарували гарний настрій.
Ми щиро дякуємо кожному, хто взяв участь в конкурсі та розділив з нами ці радісні моменти. Віримо, що подібні заходи стануть традиційними, але вже під мирним небом України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь