Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національно-патріотичне виховання: теорія та практика

Дата: 20.04.2023 13:02
Кількість переглядів: 1286

Вчора, 19-го квітня до нас завітали працівники Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради. У Павлівському ліцеї відбувся навчально-практичний семінар-тренінг для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Павлівської сільської ради та колег з Іваничівської селищної ради.  Зустріч з педагогами закладів освіти проводилась з метою популяризації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Заступник директора Центру, Катерина Павлюк, ознайомила освітян з діяльністю Центру, акцентувала увагу на питаннях національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання в закладах освіти.
Педагоги мали можливість детальніше ознайомитись з типовими правилами та умовами проведення етапів гри «Сокіл» («Джура»), граючи, знайомились, працювали в команді, проявляли творчість та креативність. В семінарі-тренінгу взяли участь понад 20 працівників освітніх закладів. 
Окрім навчальної частини для педагогів, було проведено цікаві майстер-класи для школярів Павлівського ліцею, на яких вони могли під керівництвом працівників Центру пройти дистанцію з пішохідного туризму та спортивного орієнтування. 
Ми вдячні команді Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства за змістовно проведені заходи для педагогів та учнів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь