Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту

Дата: 21.04.2023 09:34
Кількість переглядів: 788

Фото без описуФото без описуФото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту

 «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для іншого сільськогосподарського призначення-обслуговування господарських приміщень і споруд, які розташовані за межами населених пунктів біля с. Орищі Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області по вул. 40 років Перемоги на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення – під господарськими будівлями і дворами»

та

звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

1. Повна назва документа державного планування.

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для іншого сільськогосподарського призначення-обслуговування господарських приміщень і споруд, які розташовані за межами населених пунктів біля с. Орищі Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області по вул. 40 років Перемоги на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення – під господарськими будівлями і дворами».

Дозвіл на розроблення містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для іншого сільськогосподарського призначення-обслуговування господарських приміщень і споруд, які розташовані за межами населених пунктів біля с. Орищі Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області по вул. 40 років Перемоги на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення – під господарськими будівлями і дворами» надано рішенням одинадцятої  сесії Павлівської сільської ради VIII скликання від 08.10.2021 р. № 11/19.

 

Замовником проекту є Павлівська сільська рада. Юридична адреса: 45342, Волинська обл., Володимирський р-н, с. Павлівка, вул. Незалежності, буд. 27б

Інвестор проекту  Данилюк Сергій Павлович

Виконавцем проекту є ТОВ «ЕСТР» Юридична адреса: місто Київ, ВУЛИЦЯ ІВАНА ГОНТИ, будинок 5-А, офіс 509

 

          Згідно з вимогами Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проведена стратегічна екологічна оцінка (СЕО) проекту «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для іншого сільськогосподарського призначення-обслуговування господарських приміщень і споруд, які розташовані за межами населених пунктів біля с. Орищі Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області по вул. 40 років Перемоги на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення – під господарськими будівлями і дворами»  і складено звіт про СЕО.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки була оприлюднена на сайті на офіційному веб-сайті Павлівської сільської  ради - 10.02.2023р. та   опубліковано у друкованих засобах масової інформації «Слово правди» - 09.02.2023р. та «Наше місто»

від 09.02.2023р. 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Павлівська сільська рада

 Адреса: 45342, Волинська обл., Володимирського р-н, с. Павлівка, вул. Незалежності, буд. 27б

 

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури

Громадське обговорення проекту ДДП та Звіту про СЕО розпочинається з дня їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Павлівської сільської ради;

Зауваження та пропозиції приймаються з 27 квітня по 27  травня  2023 року (30 днів) включно.

б) способи участі громадськості

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту СЕО та проекту документа державного планування.

Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Письмові пропозиції подаються: фізичними особами — із зазначенням ПІБ, місця проживання, із особистим підписом; юридичними особами — із зазначенням найменування та місця знаходження.

Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення).

Враховуючи вимоги постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами зауваження і пропозиції громадськості будуть прийматися у письмовому та електронному виглядах.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Павлівська сільська рада, 45342, Волинська обл., Володимирського р-н, с. Павлівка, вул. Незалежності, буд. 27б ,  веб-сайт: https://pavlivska-gromada.gov.ua

 

Ознайомитись з матеріалами проекту документу державного планування та Звіту СЕО «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для іншого сільськогосподарського призначення-обслуговування господарських приміщень і споруд, які розташовані за межами населених пунктів біля с. Орищі Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області по вул. 40 років Перемоги на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення – під господарськими будівлями і дворами» можна на офіційному веб-сайті Павлівської сільської ради.

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Зауваження і пропозиції до Звіту СЕО подаються до Павлівської сільської ради за адресою: 45342, Волинська обл., Володимирського р-н, с. Павлівка, вул. Незалежності, буд. 27б ,  ,  e-mail:pavliv-rada@ukr.net    

е) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

45342, Волинська обл., Володимирський р-н, с. Павлівка, вул. Незалежності,

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

 Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь