Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація досвіду роботи на обласному рівні

Дата: 21.04.2023 10:09
Кількість переглядів: 929

18 квітня в режимі онлайн проведено обласний семінар-практикум «Освітньо-професійна траєкторія педагога: практичний аспект» (на базі досвіду роботи керівника обласної авторської лабораторії, вчителя Павлівського ліцею Павлівської сільської ради Сущика Михайла Михайловича», переможця ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2010» в номінації «Хімія»).

Захід організований відділом новацій та передових педагогічних технологій Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти (завідувач Шинкарук Ірина Вікторівна).

У своєму виступі Шинкарук І.В. акцентувала увагу учасників семінару на особливостях формування індивідуальної освітньої траєкторії педагога.

Для вчителів природничих дисциплін Сущик М.М. ділився досвідом роботи з теми «Використання власних веб-ресурсів та можливостей кабінету хімії у дистанційному навчанні».

Михайло Михайлович ознайомив педагогів області з власними веб-ресурсами (веб-сайтом, YouTube каналом, матеріалами на vseosvita.ua, сайті «На урок»), а також можливостями кабінету хімії при організації дистанційного навчання (проведення демонстрацій, лабораторних та практичних робіт, експериментів, використання віртуальної лабораторії).

Щиро дякуємо Михайлу Михайловичу за презентацію власного досвіду,  популяризацію закладу освіти та громади! Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових звершень у професійній діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь