Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віднині знову разом!

Дата: 05.05.2023 12:45
Кількість переглядів: 1096

Безпека – одна з найважливіших цінностей для людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її гарантувати. З метою посилення комунікації між населенням, поліцією та органами місцевого самоврядування в селі Павлівка відновлено роботу дільничного пункту поліції. Кабінет капітана поліції, Іванни Атлас, та лейтенанта поліції, Юлії Карабан, розташований в центрі села за адресою вул. Незалежності (приміщення колишньої автостанції).

Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. До їхніх обов’язків входять виявлення причин та умов, що призводять до вчинення правопорушень та проведення відповідної профілактичної роботи, швидке реагування на звернення громадян про кримінальні, адміністративні правопорушення або події. Ви можете звернутись за допомогою при проявах домашнього насильства або, якщо Ви чи хтось з близьких потребує адаптації після звільнення з місць позбавлення волі.

«Працювати в правоохоронних органах було моєю дитячою мрією. Батьки та близьке оточення розвили в мені жагу до справедливості та порядку. Боротьба зі злом завжди здавалась мені благородною і захопливою справою. Допомагати людям – це те, що заслуговує на повагу, тому я пишаюсь, що моя дитяча мрія здійснилась», - ділиться Юлія.

«Мене ж надихнув Юрій Давидюк. Пригадую, коли проводили профорієнтаційну роботу в нашому закладі освіти, саме він знайомив нас з професією поліцейського. Йому вдалось так натхненно і завзято розповісти про боротьбу з небезпекою, про забезпечення порядку та добробуту громадян країни. Тоді я зрозуміла, що це не просто професія, а уособлення шляхетності, честі, порядності. Це моє покликання. І я пішла за покликом душі», - мовить капітан поліції.

Ми вдячні жителям Павлівської громади за відповідальне дотримання законів, дільничні офіцери поліції будуть радо сприяти підтримці та охороні правового порядку.

Увага! Якщо ви стали жертвою або свідком злочину, не намагайтесь самотужки розшукати злочинця чи змусити його відповідати за скоєне. Звертайтесь до поліції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь