Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся благодійний концерт до Дня Матері!

Дата: 15.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

Вчора, 14 травня, в приміщенні Павлівського ліцею відбувся благодійний концерт до Дня Матері. На свято були запрошені усі матері та бабусі, але особливо ми раді були бачити матусь та дружин військових, які загинули героїчною смертю, віддавши свої життя задля нашого світлого майбутнього. Героїв вшанували хвилиною мовчання. Слова вдячності та сердечні вітання заступника сільського голови Сергія Фітя дали початок цьому урочистому заходу.

Свою творчість подарував вокальний колектив Павлівського ліцею (керівник – Вікторія Чернета). Наймолодші аматори сьогоднішнього заходу, вихованці закладу дошкільної освіти «Малятко», подарували щирі усмішки своїми віршами. Зворушливі пісні для гостей виконала Катерина Мозола, директорка БК Старий Порицьк та Павло Голіброда із села Орищі.

Вокальний ансамбль Павлівського ліцею виконав чудовий натхненний номер. Вірш «Як перед тобою, Боже, плакати?» прозвучав для гостей у виконанні Анастасії Гурської – аматорки клубу с. Радовичі. Також матусь приїхали привітати учні Переславичівської початкової школи – філії Павлівського ліцею, які виступили з танцювальною композицією.

Подарував музичні композиції для жінок, присутніх у залі, і чоловічий вокальний ансамбль «Хортиця» БК с.Луковичі під керівництвом Руслана Недбайла. Порадували своїм номером сімейний дует у складі Ростислава та Світлани Матвійчуків клубу с. Грушів та учасники танцювального колективу «Денс лайф» клубу села Трубки.

Тарас Фіть під щемливі звуки гітари подарував декілька хвилин насолоди піснею «Росте черешня». Прийняли музичний подарунок і від Святослава Яйчука – учня Павлівського ліцею.

Народний аматорський вокальний колектив «Вінок з барвінку» клубу с. Радовичі під керівництвом Зої Гурської подарували у своєму виконанні музичний твір під назвою «Хата край дороги». Про «Мамину калину» гостям заспівав вокальний колектив «Мрія» БК с.Жашковичі, керівницею якого є Наталія Мельничук.

Завершився концерт виступом Зої Гурської, Катерини Мозоли та Алли Юндак.

Ведучою святкового заходу була Оксана Патер – директорка Публічної бібліотеки села Павлівка. Програма була зіткана із найкращих номерів, наповнена енергетикою світла і тепла, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі. Оформленням сцени та виставки займалися бібліотечні працівники.

До та після концерту кожен міг відвідати художню виставку «Тобі, найдорожча у світі», яку для матусь підготували обдаровані учні закладів освіти Павлівщини.

Завдяки цьому благодійному заходу було зібрано майже 7 тис. грн. для наших військових. Також в продуктовому магазині підприємця Олега Хом’яка, що знаходиться в центрі села Павлівка, була розміщена благодійна скринька, в яку жителі громади пожертвували майже півтори тисячі гривень. Зібрані кошти  (8 100 грн.) буде розподілено між Віталієм Шевчуком та Русланом Піварчуком, для яких ми зараз активно збираємо гроші на автомобіль для військових цілей.

Ми висловлюємо щиру вдячність кожному, хто став частинкою цього святкового дійства!

Вдячні організаторам та учасникам благодійного концерту!

Також хочемо подякувати гостям, які розділили з нами цей теплий травневий день!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь