Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершено заходи з нагоди Дня цивільного захисту

Дата: 19.05.2023 19:26
Кількість переглядів: 1108

Фото без опису18 травня в Павлівському ліцеї відбулися заходи з нагоди Дня цивільного захисту, в яких взяла участь спеціаліст з безпеки освітнього середовища Неоніла Вижва.

Для учнів провели навчання з дотримання правил пожежної безпеки, дорожного руху, мінної безпеки.

Старший дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності # 1 (сел. Іваничі) Володимирського РВП ГУНП у Волинській області капітан поліції Іванна Атлас нагадала правила безпечної поведінки на дорозі. Офіцер поліції не лише нагадала правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів, значення дорожніх знаків, необхідність використання світловідбиваючих елементів одягу, а й розповіла про відповідальність і наслідки, які можуть понести громадяни за недотримання правил.

Навчальний процес відбувався на спортивному майданчику навчального закладу, де рятувальники продемонстрували пожежний автомобіль, спеціальне обладнання та захисне спорядження вогнеборців. Учнів ознайомили зі специфікою роботи та особливостями цієї серйозної професії. Усі бажаючі мали можливість приміряти на собі роль рятівника та загасити умовну пожежу за допомогою вогнегасників.

Під час заходу представники ДСНС розповіли дітям правила пожежної безпеки та правила поведінки при виникненні пожежі. Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Володимирського районного управління ГУ ДСНС України у Волинський області Роман Турок розповів учням про види вибухонебезпечних предметів і порядок дій у разі виявлення небезпечної знахідки.

Дякуємо працівникам 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області та працівникам поліції за захопливо та корисно проведений час!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь