Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Павлівському ліцеї запрацював клас безпеки

Дата: 25.05.2023 14:44
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

25 травня 2023 року в Павлівському ліцеї Волинської області відбулось урочисте відкриття «Класу безпеки». На відкритті класу були присутні голова Павлівської ТГ Андрій Сапожник, спеціаліст з безпеки освітнього середовища Неоніла Вижва, начальник відділу Володимирського районного управління головного управління ДСНС України у Волинській області Олег Отченаш, начальник відділу поліцейської діяльності N 1 (сел. Іваничі) Володимирського РВП ГУНП у Волинській області, майор поліції Сергій Головенко.

«Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, метою якого є вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єра щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

«Клас безпеки» розділений на сім навчальних зон та обладнаний муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. В такому класі учні різних вікових груп зможуть навчатись основ пожежної та протимінної безпеки, правил надання домедичної допомоги, а молодші школярі мають ігровий куточок для навчання.

Класним керівником Аллою Вавринюк було проведено урок безпеки з учнями третього класу, які проявили активність і зацікавлення, показали, що попри вік, вони обізнані в цій сфері. Навчаючись, діти продемонстрували особливості роботи в «класі безпеки».

Працівники ДСНС також нагородили переможців конкурсу «Діти за безпечне майбутнє» Марію Коротиш та Максима Кужеля, учнів філій Павлівського ліцею, цінними подарунками.

Після урочистостей рятувальники продемонстрували учням пізнавальні відео та пограли з ними в тематичні ігри.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь