Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови громади Андрія Сапожника зі святом останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2023 07:12
Кількість переглядів: 1091

Фото без опису

Дорогі педагоги, учні, випускники та їх батьки!

Сьогодні пролунає останній дзвінок в цьому навчальному році, який сповіщає про настання канікул. Хочемо побажати учням веселих канікул, сповнених нових яскравих вражень, цікавих знайомств і відкриттів. Бажаємо відпочити тілом і душею та набратись сил та натхнення для досягнення нових висот.

Шановні батьки, педагоги, наставники, вихователі, Ви – справжні герої!

З початком повномасштабної війни росії проти України Ви стали прикладом незламності, проявили відданість та витривалість. Завдяки Вашій небайдужості та ініціативності Ви показали, наскільки важливо триматись разом, допомагати одне одному в цей непростий для країни час. Дякуємо батькам за виховання своїх дітей, підтримку та натхнення, за розуміння та чуйне ставлення, за віру в здібності своїх дітей. Щирі слова вдячності для Вас, вчителі та батьки, за те, що сьогодні ми проводжаємо в доросле життя таких розумних, цілеспрямованих, свідомих українок та україночок. Низький Вам уклін!

Вітання нашим випускникам! Відсьогодні ви розійдетесь своїми життєвими дорогами. Тож зичимо, щоб отриманий багаж знань та досвіду слугує вам впродовж усього життя. Впевнені, ви зробите правильний крок та здійсните свої мрії. Ми віримо, що вже восени ви будете навчатись в омріяних вищих навчальних закладах, тож бажаємо вам щасливої долі, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях та подальших успіхів у підкоренні нових вершин!

Нехай  цей дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день! До зустрічі у наступному навчальному році під мирним небом незламної України!

 

З найщирішими вітаннями,

сільський голова                                                                                                                Андрій САПОЖНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь