Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 08:38
Кількість переглядів: 1030

Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року прийняла рішення про відзначення першого червня Міжнародного дня захисту дітей. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. В Україні цей день відзначається з 1998 року.

У зв’язку з ескалацією насильства, бойових дій на території нашої країни постали нові гострі виклики у сфері захисту прав дітей. Тому сьогодні – це не лише свято для дітей, а й пам’ятка суспільству про необхідність захищати права нашого майбутнього покоління, забезпечувати умови для того, щоб діти росли щасливими, здоровими ментально, духовно та фізично, а у майбутньому стали свідомими громадянами своєї держави.

Любі наші маленькі жителі громади, ми вітаємо вас з вашим днем! Бажаємо вам завжди купатись в любові, турботі та батьківській ласці! Бажаємо вам зростати в міцній люблячій родині, в якій панує мир, злагода та взаєморозуміння. Щиро зичимо, аби ваші ідеї та творчі пориви не були проігноровані, щоб ваші батьки, вихователі та наставники заохочували та підтримували вас в починаннях.

Ви заслуговуєте та повагу, любов та безпеку! Ви маєте право формувати свою особистість в «здоровій» атмосфері та якісних умовах. Тож, якщо ви опинились в ситуації, яка загрожує вашій безпеці, психологічному чи фізичному здоров’ю, ви можете звернутись по допомогу в органи опіки та піклування або на лінію 102.

Ми любимо та поважаємо кожну дитинку та дбаємо про її щасливе безтурботне дитинство. Заради цього працівники соціального захисту дітей Павліщини стоять на варті безпеки кожного маленького громадянина та громадяночки і готові завжди прийти на допомогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь