Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Павлівській громаді провели патріотичну гру «Відун»

Дата: 04.06.2023 17:45
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису

29 травня в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Павлівському ліцеї вперше проведено інтелектуальну гру «Відун».

У грі взяли участь 8 команд (роїв) із Павлівського ліцею, ліцею с.Риковичі, ліцею імені Сергія Дармофала с.Колона, ліцею с.Луковичі, гімназії с.Трубки  філії Павлівського ліцею, гімназії с.Старий Порицьк філії Павлівського ліцею, гімназії с.Милятин імені Михайла Грицюка  філії Павлівського ліцею, гімназії с.Жашковичі. У грі взяли участь 39 школярів 6-9 класів. Командам пропонувалось 45 запитань про козаків, їх побут, звичаї, традиції, військове мистецтво.

Після завершення гри "Відун" вчитель історії Павлівського ліцею Надія Матвійчук запропонувала школярам цікаві завдання з історії доби козацтва. Учні мали можливість показати свої знання, виявляли активність та зацікавлення, також мали можливість дізнатись цікаві факти про козаків.

За підсумками проведення інтелектуальної гри "Відун" у 2022-2023 н.р. перше місце виборола команда (рій) ліцею с.Риковичі; друге – команда (рій) ліцею імені Сергія Дармофала с.Колона; третє – команда (рій) Павлівського ліцею. Дякуємо всім командам за підготовку до гри та бажаємо старанно готуватись до її проведення у наступному навчальному році, бо як відомо "хто не пам'ятає минулого, той не вартий свого майбутнього".

Дякуємо учасникам за ініціативність та бажання відкривати для себе щось нове, бажаємо козацької звитяги, наслідувати кращі риси характеру козаків: добродушності, щирості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

Дякуємо керівникам команд, вчителям історії, заступникам директорів з виховної роботи, педагогам-організаторам за плідну співпрацю та підготовку школярів до гри.

Дякуємо ЗСУ за сміливість, відданість та силу, що боретесь за наше сьогодення та майбутнє, ВИ – гідні нащадки козацького роду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь