Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пишаємось юними обдаруваннями

Дата: 04.06.2023 20:36
Кількість переглядів: 924

Фото без опису

1-го червня 2023 року в місті Луцьк в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка було проведено обласне свято творчості «Україна – це ми!». Урочистий захід було проведено з метою популяризації здобутків вихованців освітніх закладів області, адресної підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді, їх наставників.

Під час заходу відзначили вихованців, команди освітніх закладів області, зразкові, народні колективи, які стали переможцями міжнародних та всеукраїнських масових заходів у 2022 – 2023 навчальному році.

Всього було нагороджено 201 учасника, серед яких учениця гімназії с. Завидів – філії Павлівського ліцею – Анастасія Парадуха та Марія Матвійчук – учениця Павлівського ліцею Павлівської сільської ради Волинської області. Школярки Павлівщини були відзначені дипломами першого ступеня у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», що проводився у онлайн-форматі.

Відзначили грамотами і наставниць талановитих учениць – Оксану Коротиш та Наталію Хомін за підготовку школярок до змагань, за ініціативність та мотивацію дівчат.

Дякуємо учасницям конкурсу за активну участь в конкурсах, за розвиток творчого бачення та прояв креативності. Дякуємо педагогам за сприяння реалізації творчих задумів школярів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь