Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась робоча зустріч з керівниками закладів освіти Павлівської сільської ради

Дата: 14.06.2023 09:47
Кількість переглядів: 1644

Фото без опису

13 червня відбулась робоча зустріч з керівниками закладів освіти Павлівської сільської ради, в якій взяли участь Наталія Матвіюк, начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Андрій Бокоч, депутат Волинської обласної ради, Андрій Сапожник, сільський голова, Неоніла Вижва, головний спеціаліст гуманітарного відділу.

У ході зустрічі оглянуто підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону. Зокрема, побували у Старосільській початковій школі – філії Павлівського ліцею, ІРЦ, Павлівському ліцеї. Під час розмови з очільницею освіти керівники піднімали гострі питання, що стосувалися перспективи існування ліцеїв на території громади, оптимізації мережі. Керівники ініціювали звернення до керівництва вищого рівня щодо функціонування закладів освіти в офлайн режимі, в яких відсутні укриття, з урахуванням безпекової ситуації.

Цікавила керівників ініціатива МОН щодо цифровізації освіти, яку мають презентувати в липні цього року. Знову ж таки, ініціювали звернення до МОН України, що створення єдиної освітньої платформи для усіх закладів освіти, яка буде містити усі ключові інструменти діджиталізації освітнього процесу.

Підсумовуючи зустріч, усі прийшли до єдиної думки, що лише спільними зусиллями – педагогів, батьків та сільської ради – ми зможемо вибудувати оптимальну мережу закладів освіти, в яких наші діти будуть отримувати якісні освітні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь