Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військовослужбовцям подарували свято пісні

Дата: 25.06.2023 18:20
Кількість переглядів: 2818

Фото без опису

Вони віддані й вірні своєму обов’язку. Вони безкорисливо жертвують собою заради мільйонів життів. Вони – щит українського народу. Саме для військовослужбовців, 25-го червня 2023 року, відбулася концертна програма  присвячена 27-мій річниці Дня Конституції України.
Оскільки робота військового дуже важка, серйозна, відповідальна й небезпечна, і немає перерв у вихідні дні та свята, Павлівська сільська рада спільно із працівниками закладів культури  організували концерт з метою підтримки морального духу військових.
Для військовослужбовців виступив народний аматорський вокальний колектив «Вінок з барвінку» клубу с.Радовичі (керівник – Зоя Гурська). Подарували гостям вокальні композиції Павло Голіброда – учасник аматорського мистецтва с.Орищі та Софія Мазурок – завідувачка клубом с.Старосілля. Занурив присутніх в особливу атмосферу українських народних пісень вокальний квартет клубу с.Колона, керівником якого є Алла Юндак. Під час заходу працівники культури Павлівщини подарували пісенний дарунок для військовослужбовців, які святкували свій день народження. Насолодились музичним твором у виконанні сімейного дуету – Світлани та Ростислава Матвійчуків клубу с.Грушів. Своїм чудовим вокалом порадувала  Катерина  Мозола – директорка  БК с.Старий Порицьк. Медом для вух прозвучала композиція від вокального тріо у складі Катерини Мозоли, Зої Гурської та Алли  Юндак.
Підняли настрій та трохи відволікли від військової служби працівники культури Павлівщини і на завершення концертної програми спільно з військовослужбовцями виконали пісню «Ой у лузі червона калина». Ведуча заходу - Неоніла Вижва, головний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської сільської ради.
Дякуємо кожному, хто долучився до благодійного заходу! Дякуємо працівникам культури та  усім учасникам аматорського мистецтва за те, що подарували чудову нагоду поринути в атмосферу свята творчості!
Щирі слова подяки для ЗСУ за те, що Ви даруєте нам можливість прокидатись, радіти життю, за те, що надихаєте творити своїми героїчними подвигами! Завдяки тому, що Ви є, ми впевнені в нашому майбутньому та в перемозі України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь