Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший всеукраїнський форум спеціалістів безпеки освітнього середовища

Дата: 25.08.2023 15:10
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

25 серпня 2023 року відбувся Перший форум спеціалістів із безпеки в освітньому середовищі, який організовано за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

До участі в Форумі були запрошені спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі, представники Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Служби освітнього омбудсмена, Асоціації міст України, громадських організацій, керівники територіальних громад, керівники підрозділів освіти, керівники закладів освіти та інші учасники експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі».

На форумі працювали панельні дискусії: моделі безпеки освітнього середовища: досвід України та інших країн, безпека освітнього середовища: від держави до громади. Ключові виклики, особливості нормативного врегулювання реалізації експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі», досягнення та проблеми у реалізації експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі»

Під час військових дій та ще тривалий час після їх закінчення заклади освіти в Україні працюватимуть у нових для себе вимогах до безпечного освітнього середовища. Облаштування укриттів та організація безпечного освітнього простору у школі – одне з найважливіших завдань для громади.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва взяла участь у Форумі як спеціаліст безпеки освітнього середовища, яка пройшла відповідне навчання в листопаді 2022 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь