Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший всеукраїнський форум спеціалістів безпеки освітнього середовища

Дата: 25.08.2023 15:10
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

25 серпня 2023 року відбувся Перший форум спеціалістів із безпеки в освітньому середовищі, який організовано за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

До участі в Форумі були запрошені спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі, представники Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Служби освітнього омбудсмена, Асоціації міст України, громадських організацій, керівники територіальних громад, керівники підрозділів освіти, керівники закладів освіти та інші учасники експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі».

На форумі працювали панельні дискусії: моделі безпеки освітнього середовища: досвід України та інших країн, безпека освітнього середовища: від держави до громади. Ключові виклики, особливості нормативного врегулювання реалізації експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі», досягнення та проблеми у реалізації експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі»

Під час військових дій та ще тривалий час після їх закінчення заклади освіти в Україні працюватимуть у нових для себе вимогах до безпечного освітнього середовища. Облаштування укриттів та організація безпечного освітнього простору у школі – одне з найважливіших завдань для громади.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва взяла участь у Форумі як спеціаліст безпеки освітнього середовища, яка пройшла відповідне навчання в листопаді 2022 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь